By Annepuck

Cadeaus - Geschenke - Presents

Chewies & More

Wij verkopen van Chewies & More handgemaakt bijtspeelgoed and more. 

Meer informatie over de producten en veiligheid vindt je onder de productfoto's.


  Chewie Clip Beads & Wood

Nooit meer het speentje of de Chewie van je kleintje kwijt met deze gave Chewie Clip Beads&Wood! De perfecte combi tussen een Chewie en een speenkoord, de Chewie Clip Mini!

Lengte: excl clip 22 cm lang

Op dit speenkoordje mag je kleine ook lekker kouwen, bijten en sabbelen omdat hij gemaakt is van siliconen kralen en blank berkenhout.

Deze chewie is gemaakt van silliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone., daarom 100% veilig voor je kleine. Het hout is onbehandeld, super glad geschuurd beuken hout.

Dit Speenkoord voldoet volledig aan de gestelde veiligheids normen omtrent speenkoorden.

( NEN 12586 )

Let op:

Mag nooit gebruikt worden in een wiegje of bed en is geen speelgoed.


  Chewies Basic Rattle

Deze toffe Chewie Rattle is gemaakt van siliconen kralen in combinatie met 2 ringen die makkelijk vast te houden zijn voor je kleintje en een rustgevend rammelend geluid maken.

Formaat +/- 15 cm


  Chewies Basic Rattle Mini

Deze toffe Chewie Rattle is gemaakt van siliconen kralen in combinatie met een houten ring die makkelijk vast te houden is voor je kleintje.

Formaat +/- 10 cm


  Christmas Tree Chewie

Deze houten Christmas Tree Chewie gemaakt van 100% gestoomd beuken hout.. Dit hout heeft de eigenschap dat het antibacterieel werkt en natuurlijk niet splinterd.

 • Materiaal: 100% gestoomd beukenhout
 • Formaat: 10 cm hoog
 • geschikt vanaf 0 maanden

Doordat hout een natuurlijk product is heeft elke chewie zijn eigen kleur en uitstraling, deze wijkt niet veel af van de foto's.


  Chewie Cloud

Deze beuken houten Chewie Cloud heeft het perfecte formaat om overal mee naar toe te gaan.

Door de ronding in het midden is hij perfect vast te houden voor je kleine en het kouwen en sabbelen op het hout maakt het krijgen van tandjes dragelijker.

 • Materiaal: Onbehandeld en super glad geschuurd beukenhout
 • Formaat: 7 cm breed x 5 cm hoog x 1 cm diep
 • Aantal per verpakking : 1 stuk

Deze Chewie is gemaakt van onbehandeld beukenhout en is getest en goedgekeurd op Europese richtlijnen.Zoals bij alle Chewies adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

De chewie kraaltjes zijn gemaakt van silliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone., daarom 100% veilig voor je kleine. Het hout is onbehandeld, super glad geschuurd beuken hout.

Alles over veiligheid en onderhoud vind je hier